Beatrix D1 10 - 0  BAS JO13-3
16-10-2010
Sportpark sv Beatrix, Deelenseweg 2 Hoenderloo

Verslag Beatrix D1 - Bas D3

De eerste wedstrijd van de D3 was gelijk eentje op niveau en naar Verweggistan. Hoenderlo was de eindbestemming tegen de eerstejaars D1 die tot nu toe ongeslagen de kleine competitie aanvoeren. Het weer zat niet mee maar wij hadden er zin. De jongste speler Selim uit de E3 kwam ons versterken, ook Stefan kwam ons helpen. 7 spelers dus geen wissels en met Ramazan op doel gingen wij de wedstrijd beginnen

Het was even onwennig voor de jongens van BAS om grip te krijgen de geoliede machine Beatrix. De kansen zijn regelmatig voor de tegenstander. Verdedigend kwamen we steeds een stapje te laat en één voor één hobbelende de ballen over de doellijn. Af en toe speelden we goed op het midden veld maar we kwamen niet in de buurt van de goal.

De rust gingen we in met een 5-0 achterstand, eigenlijk had dit niet gehoeven. Spelend op het middenveld zijn wij niet mindere partij.

In de tweede helft gaat Ramazan in de spits en Selim die zeer goed voor zijn leeftijd speelde ging op de doellijn staan. Mohamed en Stefan gingen de verdediging neer zetten en Mike en Rowan op het middenveld Florian kwam in de eerste helft te kort in de verdediging, maar heeft het ruimschoots goedgemaakt in de spits. BAS heeft de eerst kwartier van de tweede helft meer grip op de wedstrijd en Florian krijgt een aantal schietkansen maar de keeper staat goed opgesteld. De verdediging met Mohamed staat veel beter en als een echt killer staat hij te verdedigen. Stefan voelt zich niet op zijn gemak achterin en hij ruilt met Rowan.
Rowan zijn eerste debuut achterin gaat redelijk goed. De gehele wedstrijd heeft Rowan boven zijn eigen kunnen gespeeld en heeft aanvallend zowel verdedigend op het middenveld zijn werk uitstekend uitgevoerd. Helaas konden Stefan en Mike (inmiddels met hoofdpijn) niet het middenveld goed verdedigend aan. De doelpunten die de goed kepende Semil tegen krijgt komen uit een overmacht positie van 4 tegen 2.
De eindstand is weliswaar 10-0 maar Bas had er zeker 3 kunnen scoren.

Eindconclusie
Als wij harder hadden gewerkt op het verdedigende vlak en iets meer de kansen hadden afgemaakt. Was het verlies niet zo groot geweest.
Man of the match hard- en nuttig werkende Rowan
Mohamed moet ik zeker een pluim geven hoe hij de tweede helft heeft verdedigd. (Klasse)