BAS JO13-3 - Twello SV D3 : 2-13

BAS JO13-3 2 - 13  Twello SV D3
20-11-2010, 10:15 uur

Verslag Bas D3 Twello sv D3

Kijkende naar de ranglijst zou dit een mooie wedstrijd met kansen voor beide partijen moeten zijn. De mannen van de D3 werden deze keer aangevuld vanuit de E3 Eline van den Os en Julia Bos. In de E3 staan ze weleens op doel maar vandaag vertrekken ze vanuit een basisplaats als veldspeler voor het eerst in de D-pupillen.
Nash staat op doel en achterin starten we met Julia en Florian centraal staat Mike. Voorin Ramazan en Eline en als diepste spits Rowan.

De wedstrijd begon stroef en al gauw waren er meer kansen aan de kant van Twello dan aan de BAS–zijde. Een doelpunt konden ze niet forceren want Nash stond goed te keepen.
Een beetje onwennig waren de meiden van de E3, het spel ging ze net iets te snel af waardoor ze makkelijk werden overlopen. Helaas had Florian niet zijn beste dag achterin en Mike kon de gaten niet steeds dichtlopen. Na 10 minuten stond BAS achter en de druk op de achterhoede nam steeds meer toe. Af en toe had BAS een kans maar deze smoorde steeds bij de keeper van de tegenstander. Helaas moest Julia ook nog uitvallen vanwege een enkelblessure, maar gelukkig viel het mee en kon ze de laatste 10 minuten van de eerste helft nog meespelen in de voorhoede. Twello was in de laatste twintig minuten gewoon sterker hun aanvallers waren iets beter dan onze verdedigers en al gauw stonden met 0-4 achter
Mike scoorde de eerste doelpunt aan het eind vande eerste helft in een van de schaarse aanvallen

De tweede helft begonnen we met 1-5 achterstand.
Mohamed en Mike verrichten veel nuttig verdedigend en soms aanvallend werk.
Zo ook viel Rowan op elke bal die richting hem kwam probeerd hij onder controle te brengen en daar kwamen zowaar een paar hele leuke aanvallen uit. Zelf had hij vandaag een paar leuke, zelf gecreëerde, kansen waar hij uit had kunnen scoren
Florian die moe gestreden van het verdedigen kwam nog even in de voorhoede Ramazan mocht naar de kant.
Even kreeg de verdediging van Twello het iets zwaarder door de druk van Florian en Rowan. Eline kwam in deze fase ook iets beter uit de verf en Florian scoorde zijn doelpunt
We namen iets meer risico door meer naar voren te voetballen maar helaas vertaalde dit in tegendoelpunten binnen afzienbare tijd stonden we ruim achter.

Nash heeft zeer goed keeperswerk verricht Mohamed en Mike hebben een marathon gelopen en hard gewerkt Rowan heeft zeer goed gespeeld dit moet hij ook in de D2 laten zien.
Florian was moe gestreden en Ramazan kon helaas zijn stempel niet op de wedstrijd drukken. Voor de dames was het een leuke maar zware beproeving.
De eindstand 2-13 op naar volgende week 27 nov, SEH D4M - BAS D3