BAS JO13-3 - Wissel D2 : 9-5

BAS JO13-3 9 - 5  Wissel D2
19-3-2011, 10:00 uur

Verslag BAS D3-Wissel D2G Place to be Biddinghuizen aftrap 10:00uur

De ochtend begint kil en eerst kunnen wij nog genieten van de D2 gezien het verloop van de wedstrijd ziet het er naar uit dat ze kunnen winnen

Christiaan en Eline gaan ons vandaag versterken vanuit de E3
Opstelling Florian op doel Eline en Lorenzo achterin Mohammed voorstopper /middenvelder Christiaan Links voor Ramazan Rechts voor en in de spits Rowan
Voor de wedstrijd zei Rowan dat hij in ieder geval één keer gaat scoren.

Alvorens de wedstrijd is er door Wissel verzocht voor 1minuut stilte.
Het beginsignaal klinkt en het begint het publiek staat te wachten incl. gediplomeerde verzorging.

Bas begint met het beter van het spel en binnen een paar minuten geeft Lorenzo een pass op Rowan, hij speelt de keeper uit en scoort met zijn chocolade been (rechts) het eerst beloofde doelpunt 1-0. Lorenzo die net een mooi voorzet gaf ziet zijn kans schoon en schiet van afstand op doel. Het voordeel is aan de kant van BAS maar Wissel komt zo nu en dan met een geraffineerde aanval maar Florian staat als een volleerde keeper zijn doel schoon te houden. Hij heeft een paar formidabele redding achter zij naam staan. Bas gaat door met een aanval over rechts voorzet op Ramazan net naast. De invallers van de E3 hebben een mooie aanval opgezet via Eline naar Christiaan vervolgens schiet Christiaan voor en Mohammed verzilverde een doelpunt 2-0. Helaas heeft Florian een klein foutje een bal rolt rakelings langs zijn voet in het doel 2-1 (maar niets aan de hand) Wesley komt ons versterken hij gaat op doel en Florian gaat naar de links voor en Eline gaat er even af. Ramazan heeft de rechter deel van het veld steeds voor zich waar hij lekker kan pingelen, gelukkig weet hij steeds een voorzet te produceren en Rowan mist net een kans en in de rebound mikt Florian de bal strak naast de kruising. Ramazan speelt op rechts weer zijn man uit en komt met een assist op Mohammed 3-1 nog geen minuut later dezelfde aanval met dezelfde voorzet en Mohammed scoorde zijn derde doelpunt 4-1 met de rust.

Tweede helft de keeper schiet ver uit naar Florian, Florian schiet naar Eline vervolgens naar Rowan, Rowan geeft een assist op Ramazan en het is 5-1. Het spel gaat verder en over Links perst Florian er een solo uit tot de achterlijn een voorzet naar Lorenzo en het is 6-1 .De verdediging van BAS is ver naar voren geschoven en het spel van Bas ziet er mooi en verzorgd uit, de ene aanval is nog mooier dan de andere en weer weet Lorenzo vanuit een mooi aanval te scoren en heeft er nu twee achter zijn naam staan. 7-1. De verdediging staat positioneel niet meer sterk en Wesley (keeper) krijgt het iets drukker. Lorenzo die iets te zelfzuchtig speelt had een paar keer beter kunnen afspelen maar hij wil te graag scoren, Rowan vervolgens mist de rebound. Omdat de verdediging van BAS alleen maar aan de aanval denkt ruikt Wissel nu haar kansen en weet in een rap tempo de 7-2 en de 7-3 te scoren Weer een keepers wissel Christiaan gaat de laatst 10 minuten keepen en Wesley blijft wat meer achterin helaas was Christiaan nog met één handschoen bezig en scoorde Wissel de 7-4. Maar Wesley wilde ook zijn doelpunt meepakken en dat doet hij dan ook 8-4 onhoudbaar doelpunt. Gelukkig staat Christiaan niet voor niets in het doel en tovert er een perfecte redding uit. Wissel weet het doelsaldo nog op te krikken naar een 8-5 het einde is bijna inzicht en Rowan die de eerst doelpunt op zijn naam had sluit ook af met het laatste doelpunt een corner van Wesley wordt als een echte spitsengoal in de rebound gescoord eindstand 9-5 voor BAS