BAS JO13-3 - Hierden D5 : 7-2

BAS JO13-3 7 - 2  Hierden D5
14-9-2013

eerste competitiewedstrijd Bas D3 - Hierden D5

We spelen deze wedstrijd op het hoofdveld van Bas, het regent dus het echte voetbalweer, de jongens hebben er zin in.
We spelen net als de twee voorgaande wedstrijden aanvallend, en weten meer via de vrije zijkanten te spelen, vanuit het midden word er goed aangespeeld.
Na 10 minuten is het raak we staan 1-0 voor, door een aantal snelle spelers voorin krijgen we mooie kansen, bij rust staan we met 3-1 voor.
Wat beter kan is breed spelen ook al speelt de tegenstander compact, meer aanspelen naar de zijkanten, en vanuit links buiten en rechtsbuiten aan te spelen op het centrum.
Begin van de tweede helft krijgt Hierden meer grip op het spel en krijgen een aantal mooie kansen, door een mooie redding van JJ blijven we scherp en goed spelen.
We weten na rust via de zijkanten goede voorzetten te geven, en eindigen ook deze wedstrijd met winst 7-2.
Jongens prima gedaan op naar de polderderby in Zeewolde.