Zeewolde D10 1 - 9 (0 - 4) BAS JO13-3
21-9-2013
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

Zeewolde D9 - Bas D3

Vandaag onze eerste uit wedstrijd in de competitie, we vertrekken om 8.45 uur richting Zeewolde.
Nagenoeg iedereen is er en spelen met 15 spelers, dus voldoende om goed te kunnen wisselen.
Zoals bij alle eerder gespeelde wedstrijden starten we aanvallend, en zetten meteen druk op de helft van de tegenstander.
Al moeten we nog steeds oppassen voor de lange ballen vanaf de tegenstander, zodat onze achterhoede niet word uitgespeeld.
Binnen de 10 Minuten scoren we de 0-1, door het spel meer via de zijkanten te spelen hebben we kansen, en gaan de rust in met 0-4.
Doordat de tegenstander voorin weinig kan uitrichten weten we het lang op de 0 te houden, maar door een vrije kans voor goal weet de tegenstander 1 keer te scoren.
Na rust weten we door hard te werken, kansen via de zijkant op te zetten deze wedstrijd te winnen met 1-9.
We verlaten Zeewolde met een overwinning en goede cijfers.