BAS JO13-3 3 - 2 (2 - 1) Lelystad '67 D8
28-9-2013, 09:00 uur

Bas D3 - Lelystad 67 D9

We hebben vandaag kleedkamer 10, en spelen op het hoofdveld, dit moet wat gaan worden vandaag.
Zeker ook omdat we vandaag in een volledig nieuw tenue spelen, en er vooraf aan de wedstrijd van iedereen nieuwe foto's zijn gemaakt.
We trappen om exact 9.00 uur af, we weten goed aan te vallen, maar door het sterk verdedigende spel van lelystad gaat het afronden lastig.
Toch weten we met de druk van de tegenstander om te gaan, we gaan de rust in met 2 -1 voor.
Begin van de tweede helft maakt Lelystad het ons lastig, door met veel spelers druk te zetten zijn we genoodzaakt meer naar achteren te spelen.
Door goed keepers werk van Joost-Jan, zelfs 2 keer de paal en 1 keer de lat weten we te over leven.
Doordat Lelystad ruimte gaat weg geven weten we 5 minuten voor het eind op 3-2 voorsprong te komen.
Naar het einde van de wedstrijd verdedigen we met zijn allen, en kunnen ook deze spannende, en zware wedstrijd met winst afsluiten.