Zeewolde D9 2 - 2 (1 - 1) BAS JO13-3
5-10-2013
Sportpark De Horst, Horsterweg 202 Zeewolde

Zeewolde D9 - Bas D3

We spelen vandaag opnieuw in Zeewolde, en hebben voor de wedstrijd met elkaar heldere afspraken gemaakt over ons gedrag, en hebben met elkaar hier een afsprakenformulier voor getekend.

De wedstrijd verloopt in de eerste helft zwaar, tegenstander weet er snel uit te komen, maar door goed verdedigend werk van de achterhoede voorkomen we dat de tegenstander kan scoren.
Voorin moeten we veel meer gaan samen werken, we lijden bal verlies door steeds teveel in het centrum te spelen, en laten de bal te weinig rond gaan.
Voor rust staan we op 1-1 en zullen in de tweede helft veel meer gebruik moeten maken van de zijkanten.
In de tweede helft komen we 10 min voor het eind op 2-1 voor, en zullen deze stand vast moeten houden.
Maar helaas door een penalty tegen in de laatste 5 min komen we op gelijk spel te staan 2-2.
Er zit niets anders op met een gelijk spel te eindigen, opnieuw door dat iedereen zich inzet komen we tot resultaten.