v.v. Hattem D3 3 - 2 (2 - 1) BAS JO13-3
19-10-2013, 10:15 uur
Sportpark het Achterveen, Konijnenbergerweg 2-C Hattem

bekerwedstrijd Hattem D3 - Bas D3

Vandaag onze derde bekerwedstrijd in Hattem , door de vakantie missen we een 5 tal spelers, en spelen met 1 wissel.
In de kleedkamer spreken we af om aanvallend en breed te spelen, met in de meeste positie de vaste spelers
Joost-Jan op doel, achter Luc, Thijs en Ryan, voor stop Elaya, op het middenveld, Maarten, Roy, Rik, Fadi, Voor Giorgino, Samir en Arjan.

De eerste helft weten we goed weerstand te bieden op een aanvallend Hattem, door een kluts bal komen we op 1-0 achter, hierna weten we met een snelle aanval op 1-1 te komen, voor rust valt door een E.D. een tweede tegen doelpunt.

In de rust spreken we af om meer via de zijkanten te spelen, en voornamelijk met een snelle counter te scoren.
Door een overtreding in de 16 van de tegenstander krijgen we een penalty, jammer genoeg weten we deze niet te benutten.
Door druk in de 16 en het niet juist verdedigen valt de 2-1 voor Hattem, in de tweede helft laten we het liggen spelen onvoldoende op positie en maken geen gebruik van de ruimte.

Helaas verliezen we voor de eerste keer een wedstrijd, en spelen onze laatste beker wedstrijd.