BAS JO13-3 - DSO Zoetermeer D8 : 5-2

BAS JO13-3 5 - 2 (2 - 1) DSO Zoetermeer D8
26-10-2013, 10:30 uur

Vriendschappelijk Bas D3 - DSO Zoetermeer D6-8

Vandaag een vriendschappelijke wedstrijd, DSO Zoetermeer zit op een voetbalkamp in Ermelo en hebben gevraagd om in Biddinghuizen een oefenduel te spelen.
Komt voor ons mooi uit omdat we geen competitie wedstrijd hebben staan.
We spelen met 1 wissel, vanwege de vakantie missen we 5 spelers, we spelen de eerste helft op onze vaste posities, en in de tweede helft schuift Thijs door naar links-half en in plaats Ryan op rechts back, Calvin naar achteren en Ryan op half.
Rik speelt deze wedstrijd als voorstopper.
We beginnen de wedstrijd aanvallend en spelen vanaf de zijkant links en rechts, en weten meerdere keren met scherpe pases kansen te creëren.
Doordat we druk weten te zetten en goed naar voren te spelen scoren we in de eerste helft twee keer, Elaya weet als centrale middenvelder goed de bal af te spelen naar de zijkanten. Voor rust staat het 2 - 1 Roy scoorde en Samir, we gaan de rust in en spreken af dat we het zelfde spel proberen vast te houden aanvallend en met druk op de tegenstander.
Na rust krijgt de tegenstander ruimte en wachten we af, maar door goed keeperswerk weten we een tegen goal te voorkomen.
Door goed samen spel over de zijkanten en goede voorzetten staan we met 4-2 voor, in de laatste 5 minuten weet Samir met een vrije kans voor de keep van DSO te scoren, eind stand 5 - 2.
We hebben prima samen gewerkt en kansen verzilverd door te scoren. Opnieuw prima samen gewerkt en kansen benut.