BAS JO13-3 - CSV '28 D11 : 7-0

BAS JO13-3 7 - 0 (5 - 0) CSV '28 D11
2-11-2013, 09:00 uur

Bas D3 - CSC'28 D 11

Vandaag weer een competitie wedstrijd, koploper tegen de nummer 11 in de competitie, in de kleedkamer spreken we de wedstrijd door en zullen aanvallend en goed verdedigend blijven spelen, met gebruik maken van de ruimte en in positie spel.
Al vroeg in de wedstrijd valt de 1-0 door met veel druk en aanvallend spel te beginnen.
Al vrij snel weten we met regelmaat door de verdediging van de tegenstander te komen en scoren voor rust 5-0, waarvan een penalty voor, doordat Maarten door de keep in de 16 onderuit word gehaald.
Door te weinig overspel verliezen we de bal en laten zeker 4 goede kansen in de eerste helft onbenut.
In de tweede helft weet CSV goed te verdedigen en met een aantal snelle uitbraken word er bijna gescoord, door goed verdedigingswerk van Corne en Rik houden we de nul.
In de eerste 15 min weet de tegenstander aanval na aanval af te slaan en komen we niet tot scoren.
Na een aantal wissels weten we in de laatste 10 minuten nog twee keer te scoren.
We eindigen de wedstrijd met 7 - 0, en gaan met een trots gevoel van het veld af, op naar de volgende wedstrijd.