WVF D5 1 - 2 (0 - 1) BAS JO13-3
23-11-2013, 09:45 uur
De Weide Steen, Stinsweg 15 Zwolle

WVF D5 tegen BAS D3

Dat je de tegenstander niet moet onderschatten blijkt vandaag weer eens, een strijdbaar WVF tegen de koploper, winnen is mooi gelijkspel ook goed.
We spreken in de kleedkamer af dat we veel druk zetten, het spel breed houden , en op afstand proberen te scoren.
We spelen met 13 spelers, dus twee wissels, Brian is verhuurd aan D2 want zij kwamen een speler te kort vanochtend.
We beginnen de wedstrijd sterk en krijgen mooie kansen, maar doordat we teveel de drukte in gaan, lopen we teveel vast op de tegenstander, die zo het lijkt een tandje er boven op gaat zetten.
Ons eerste doelpunt valt in de 20ste minuut, mooi afstand schot van Corne buiten de zestien en verdwijnt achter de keeper in het net, een doelpunt van formaat.
We gaan met een lichte voorstand de rust in, na rust zullen meer moeten aanvallen en de tegenstander geen ruimte geven.
In het begin van de tweede helft weet de tegenstander met name door teveel ruimte op het middenveld op 1 - 1 te komen.
Zal toch niet gebeuren dat we met verlies Westenholte moeten gaan verlaten.
In de laatste 15 minuten van de tweede helft weet Georgino ons tweede doelpunt te scoren, we staan weer op winst.
In de laatste 5 minuten krijgt Samir vanaf de zijkant de bal aangespeeld, maar helaas hij word onterecht buiten spel gevlagd.
We hebben er hard voor moeten werken om met winst het veld te verlaten, op naar onze twee laatste wedstrijden.