BAS JO13-3 - Lelystad '67 D9 : 3-2

BAS JO13-3 3 - 2 (3 - 1) Lelystad '67 D9
30-11-2013, 09:00 uur

BAS D3 - Lelystad 67 D9

Dat de eindfase spannend blijft blijkt vandaag weer eens, we spreken in de kleedkamer af dat we aanvallend de wedstrijd gaan beginnen.
Druk op de tegenstander en het spel breed houden, we spelen met 4 wissels.
BAS trapt de wedstrijd af , maar ook de tegenstander gaat gelijk in de aanval en weet al vroeg in de wedstrijd door onze verdediging te komen.
We spelen goed over, houden ruimte en geven diepe ballen, met een brede aanval en een mooie assist van Samir scoort Brian Wagenaar in de 10de minuut de 1-0, we staan op winst.
Hierna volgen vrij snel achter elkaar de 2-0 en 3-0 door snel aanvallend spel, Samir is de doelpunten maker.
Door goed Keeperswerk van Joost-Jan houden we de nul, toch weet Lelystad op rechts door de verdediging te komen en gaan we de rust in met een 3-1 stand.
In d tweede helft gaat het over en weer, Bas krijg mooie kansen maar we krijgen ze niet meer in het net, noch wel een mooie vrije kans van Anis , maar de bal mist het doel.
Halverwege de tweede helft valt door een scherpe aanval van Lelystad de 3-2, en gaat het alsnog spannend worden.
Einde van de tweede helft krijgen we nog een mooie kans met Samir en Hilderay maar door buitenspel gaat deze mooie kans aan ons voorbij.
Opnieuw een top prestatie van de D3, met inzet van alle mannen kunnen we weer met trots het veld verlaten.
Op naar de laatste wedstrijd, en misschien zelfs de Titel.