BAS JO13-3 - Unicum D6 : 9-0

BAS JO13-3 9 - 0 (6 - 0) Unicum D6
7-12-2013, 09:00 uur

Bas D3 - Unicum D6

Vandaag een bijzondere wedstrijd, door 1 punt te halen zijn we Kampioen van de najaar competitie dus eigenlijk voor iedereen een beetje spannend.
In de kleedkamer spreken we de opstelling en de positie door, op Arjan Faris na zijn we er allemaal en kunnen met 5 wissels spelen.
Wat de tegenstander betreft er niet vanuit gaan dat we zomaar winnen, maar we spreken af vroeg in de wedstrijd te willen scoren.
Deze wedstrijd zal het er omgaan.
In overleg met Unicum spelen we 11 tegen 10, Unicum zit met veel zieken en hebben te weinig spelers.
We starten de wedstrijd door gelijk veel druk te zetten, en met name met onze aanvallers veel naar voren te spelen.
Anis scoort na mooi overspel in de 16 de 1-0, en dat geeft overtuiging en het gevoel dat we deze wedstrijd kunnen winnen met inzet van iedereen.
Al snel weten we door goed gebruik te maken van de zijkanten, de aanval vanuit achteren op te bouwen en een mooi doelpunt van Samir op 2-0 te komen, Bas D3 gaat er in geloven dat we Kampioen gaan worden.
Met een aantal counters van de tegenstander weet de verdediging korte metten te maken door Unicum niet aan hun spel te laten komen en achterin te storen en de tegenstander weinig ruimte te geven.
We gaan de rust in met 6-0 voorsprong, dit moeten we vast te houden en starten de tweede helft met de vaste opstelling.
Ook na rust weten we het goed uit te spelen, al heeft Unicum toch ook nog een aantal mooie kansen, door fraai keepers werk van Joost-Jan weten we de nul te houden.
In de laatste 10 minuten weten we nog 2 keer te scoren, en eindigen de wedstrijd met 9-0 als eindstand.
We zijn erop nieuw voor gegaan, iedereen heeft hard gewerkt en met overtuiging gespeeld, hoe hebben we gespeeld GOED, hoe gaan we het de volgende keer doen BETER, wat gaan we de volgende keer doen WINNEN.
Alle ouders bedankt voor jullie steun, na de wedstrijd de huldiging door de voorzitter van BAS, een rondrit op een platte wagen door het dorp, Erik Kromhout bedankt voor het gebruik hiervan en het regelen.
Daarna natuurlijk patat in de kantine, namens BAS D3 het bestuur bedankt voor de mooie prijzen en de bloemen.
Ook de reedactie van BHZ nieuws en Tineke Stuifzand voor de mooie foto's Bedankt.