DSV '61 D2 0 - 5 (0 - 0) BAS JO13-3
1-2-2014, 09:00 uur
De Haere, Haerderweg 19 Doornspijk

DSV 61 D2 - Bas D3

Vandaag onze eerste competitie wedstrijd na de winterstop, het is een echte saaie winterdag regen.
We vertrekken vanaf het Bastion naar Doornspijk, raken de route een beetje kwijt maar arriveren iets over half negen.
In de kleedkamer nemen we de wedtrijd door, spelen met snelle mensen voorin, breed spelend op het middenveld en sterk verdedigend achterin.
Bas weet de eerste helft veel druk te zetten, goed naar voren te spelen, waarbij we de tegenstander weinig ruimte geven.
We krijgen kans op kans, paal, zijnet, kopbal over, vrije kansen voor de keeper van DSV.
Toch blijft het in de eerste helft op 0 tegen 0, we gaan ons opwarmen in de kleedkamer, en Robert spreekt de eerste helft door.
In de tweede helft beginnen we opnieuw met aanvallend voetbal en weten dan toch in de 12de minuut te scoren 0-1.
DSV heeft telkens moeite om door een verdedigend centrum te komen en een sterke achterhoede, we komen vrij snel op 0-2 door breed en van de snelheid gebruik te maken.
Bas komt nu echt in hun element wanneer we vanaf de zijkanten weten voor te geven en met de vrije man te scoren.
We eindigen de wedstrijd met 0-5, een mooi begin van de competitie, dit geeft de boys weer vertrouwen om ook de volgende wedstrijden er weer tegen aan te gaan.
Dank aan de ouders die ondanks de regen ons flink hebben aangemoedigd.