BAS JO13-3 - Sparta Nijkerk D5 : 2-3

BAS JO13-3 2 - 3 (1 - 1) Sparta Nijkerk D5
8-2-2014

Bas D3 - Sparta Nijkerk D5

Bas D3 speelde vandaag de tweede competitie wedstrijd thuis, opnieuw een natte winterdag harde wind en regen, ondanks dat zijn we gemotiveerd en spreken af om het spel goed verdedigend en snelle counters.
We spelen met 1 wissel, vroeg in de wedstrijd raakt Maarten geblesseerd dus zullen we het met 11 spelers moeten gaan klaren.
In het begin van de eerste helft zet Sparta ons flink onder druk en scoren al sneld de 0-1, hierna gaan de kansen op en neer en gaan we de rust in met 1-1.
Tijdens de rust spreken we de eerste helft door, verdedigen goed, het midden veld heeft te vaak bal verlies, aanvallen kunnen we niet afmaken door een goed verdedigende tegenstander.
In de tweede helft zullen we meer druk moeten zetten en de aanvallen meer van achter uit gaan opbouwen, en proberen met lange ballen de verdediging van de tegenstander uit te spelen.
In de tweede helft komt BAS na 10 min op voorsprong 2-1, dit houden we redelijk vast en weten nog een aantal kansen te benutten die we niet kunnen afronden tot een doelpunt.
Door druk van Sparta en onvoldoende verdedigend spel weet Sparta de 2-2 te maken.
Na een mooie vrije bal op Samir weet de keep van Sparta de controlle te houden en blijft het 2-2.
Sparta weet een bal op te pikken op onze eigen helft en weten de stand op 2-3 te brengen, na 10 minuten zit de wedstrijd erop en gaan met onze eerste verlies punten van het veld af.
OP naar de volgende wedstrijd waarbij we weer de punten proberen te pakken.