15-2-2014, 10:00 uur
Cellesbroek-Middenwetering, Buitenbroeksweg 2 Kampen

Go Head K D3 - Bas D3

Dat het in de winter wat het weer betreft tekeer kan gaan blijkt weer eens, geen regen maar Harde wind, die de bal alle kanten op laat gaan.
We speelden de derde competitie wedstrijd uit tegen Go Haed Kampen, we nemen de wedstrijd door een gaan de eerste verdedigend spelen met tegen wind, en gebruik maken om van achteren op te bouwen en kansen creeren met lange ballen.
Het eerste kwartier gaat het spel over en weer, 2 gemiste kansen voor open doel, we staan na 20 min met 1-0 achter.
Voor rust weten we met een aanval vanaf links te scoren en gaan de rust in met 1-1.
Ons spel is in de verdediging en aanvallend goed, we houden bal bezit en onze jongens knokken ervoor, om met winst Kampen te verlaten.
Na rust spelen we met de wind in de rug, en word het lastig voor de tegenstander om met tegenwind bal bezit te houden.
Regelmatig kunnen onze midden velders de bal oppakken en beginnen we na de 15de min. de doelpunten te maken.
Het doelpunt van de dag is die van LUc 25 meter voor doel met een mooie hoge bal en Samir vanaf links een mooie indraaiende bal in de kruising.
Bas blijft met overtuiging spelen en sluiten de tweede helft af met 7-2, ook behaald met uitstekend keepers werk van Joost-Jan in de eerste helft.