BAS JO13-3 3 - 2 (2 - 1) Zeewolde D7
8-3-2014, 09:00 uur

Bas D3 - Zeewolde D7

Het beloofd vandaag veel goeds, mooi weer en een gemotiveerd team dat na de vakantie er zin in heeft.
We spelen tegen een tegestander die gemiddeld een kop groter is, we nemen de wedstrijd door.
Veel druk zetten voorin, gebruik maken van de zijkant, en achterin de zaak dicht houden door dicht op de man te verdedigen.
We beginnen de wedstrijd wat afwachtend, en Zeewolde begint vrijuit te spelen, en scoren in de eerste 10 Minuten de 0-1.
Hierna weet Bas meer op Bal bezit te spelen en sterk aanvallend, Samir en Georgino creeren een aantal mooie kansen, vrij voor de keeper van Zeewolde maar kunnen het niet afmaken.
Toch weet Bas tot twee keer toe met een lange Bal door de verdediging van Zeewolde te komen en scoord Samir de 1-1 en Brian de 2-1, we gaan de rust in.
We complimenteren de jongens over hun goede spel en prima inzet, de tweede helft proberen we de voorsprong vast te houden door veel druk te zetten, zijkanten te gebruiken en gebruik te maken van onze snelle mensen voorin.
In de tweede helft scoord Zeewolde aan het begin de 2-2, en weten we wat ons te doen staat druk houden en kort op de man verdedigen.
Na de 20ste minuut komen we opnieuw op voorsprong door een mooie vrije Bal van Samir, hoog vanaf de zijkant door Samir ingeschoten we staan voor met 3-2.
Door goed keeperswerk van Joost-Jan houden we de voorsprong vast en kunnen het veld opnieuw met winst verlaten, deze wedstrijd geeft vertrouwen voor de komende wedstrijden wanneer we van een sterke tegenstander weten te winnen.