DOS Kampen D4 6 - 0 (2 - 0) BAS JO13-3
15-3-2014, 08:30 uur
De Maten, De Maten 2 Kampen

Dos Kampen D4 - Bas D3

Dat grote clubs soms onderuit gaan is bekend, vandaag konden we die ervaring delen Bas D3 kreeg geen grip op de wedstrijd en ging fors onderuit vandaag.
We hadden vandaag en wel heel vroege wedstrijd, 07.15 vertrek en 08.30 spelen, onze start aangekomen in Kampen begon wat chaotisch, al stonden we stipt om 08.10 op het veld.
Warming up en inspelen van onze keeper, Bas trapte af en al snel bleek de tegenstander een maatje te groot, verdedigend deden we het prima in de eerste helft, met af een toe een klein kansje op onze counter, door een fraaie corner ontstond het eerste tegen doelpunt in de 15de minuut.
Bas kreeg geen grip op het spel door het fraaie positie spel van de tegenstander en bleven achter de feiten aan rennen, we gaan de rust in met 0- 2 nog niet eens zo heel slecht gezien ons eigen spel.
In de tweede helft kregen we bij vlagen toch wat meer grip op de tegenstander, speelden de bal makkelijker rond en onstond er iets agressiviteit in ons spel, echter na 10 min komen we met 0-3 achter.
In het laatse kwartier strapschop tegen door een handsbal, mooi keepers werk van Joost-Jan meteen klemvast.
Dos Kampen wilde meer uit de wedstrijd halen en schakelde in het laatste kwartier nog een tandje bij, Bas kon het tempo niet meer belopen en scoorde de tegenstander nog eens 3 keer tegen.
Bas D3 is verslagen, we houden vol doordat we een prima team hebben, weten wat we wel kunnen dus zullen de volgende wedstrijd er weer in moeten gaan geloven en er vol tegenaan moeten gaan.