BAS JO13-3 - Swift '64 D2 : 3-1

BAS JO13-3 3 - 1 (2 - 1) Swift '64 D2
22-3-2014

Bas D3 - Swift D2D

Vandaag een polder derby tegen Swift, en na het verlies vorige week was het zaak om vandaag weer opnieuw met punten op zak het veld te verlaten, iedereen is ruim op tijd om goed voorbereid aan de wedstrijd te beginnen.
We spreken voor de wedstrijd af met inzet, druk op de tegenstander en goede opgezette aanvallen te spelen, iedereen is in ieder geval goed gemotiveerd.
We beginnen de wedstrijd met goed aanvallend spel, gretig op de bal gaan en goed verdedigend spel.
In het begin van de wedstrijd zijn de kansen over en weer, na een mooi aanval vanuit achteren, kan Georgino vanaf rechts scoren, dit geeft vertrouwen.
Swift weet met een goede aanval de 1-1 te maken, en hebben hiermee nog 10 min in de eertse helft te gaan.
Bas weet opnieuw een mooie aanval op te zetten, en weten met een lange bal door de verdediging te komen, opnieuw kan Georgino het afmaken BAS staat met 2-1 voor op Swift.
Na de rust weten we wat ons te doen staat, opnieuw gretig op de bal, kort blijven verdedigen en aanvallen vanuit achteren, en via de zijkant opbouwen.
Na 15 min scoren we de 3-1 vanuit een aanval opgezet op het middenveld en Samir die met een afstand schot weet te scoren.
Swift blijft meer druk zetten en krijgen nog een aantal mooie kansen, eindstand 3-1, al met al een mooie sportieve wedstrijd en opnieuw een overwinning.
Man off the Match Rik Kromhout, als voorstopper weet hij de aanvallen van de tegenstander keer op keer te stoppen.