BAS JO13-3 - Zwart Wit '63 D3 : 3-6

BAS JO13-3 3 - 6 (3 - 2) Zwart Wit '63 D3
29-3-2014, 09:00 uur

Bas D3 - Zwart Wit 67 D2G

Vandaag onze zevende competitie wedstrijd, met een bijna zomerse omstandigheid droog en veel zon.
We spelen tegen Zwart Wit derde in de competitie, en zullen zeker aanvallend en sterk verdedigend moeten spelen.
Aftrap door Zwart Wit en Bas begint aanvallend en met veel druk op de bal, weten we met prima spel in 10 minuten tijd op 2-0 voor te komen doot twee doelpunten van Samir.
In de eerste 15 minuten een panelty voor Bas, Samir scoord nadat de keep hem heeft gestopt alsnog in de linker hoek.
Bas staat met 3-0 voor op Zwart Wit.
Door meer druk van de tegenstander en teveel balverlies van Bas weten ze voor rust toch ook twee keer te scoren, toch gaan we positief de rust in, omdat we weten dat er prima spelen en in de tweede helft kort moeten blijven dekken en het spel vanuit achteren op te bouwen.
Halverwege de tweede helft weet Zwart Wit gelijk te maken, Bas is niet scherp genoeg spelen onvoldoende over en verliezen te vaak de Bal.
Doordat de tegestander aanvallend blijft spelen Bas te weinig controleerd laten we het spel over aan Zwart Wit en weten door te breken tot in de zestien en scoren in de laatste 10 minuten drie keer waarbij we opnieuw verlies moeten lijden met 3-6.
Al met al een goede eerste helft waarbij Bas het initiatief heeft genomen, maar waarbij we met te weinig inzet de tweede helft hebben weg gegeven.
Op naar de volgende wedstrijd waarbij we onze echte kwaliteiten weer zichtbaar moeten gaan maken.