De Siggels, IJsselcentraleweg 9 Zwolle

SVI D5 - Bas D3

Vandaag een uitwedstrijd op het programma tegen SVI D5 Zwolle.
We spelen met 11 opgestelde spelers, wissels hebben we vandaag niet door afmeldingen.
We spreken aan het begin van de wedstrijd af om veel druk te houden, van achteren opbouwen en het middenveld te blijven controleren en de ruimtes benutten.
Bas heeft er zin in en wil zeker de na de nederlaag van vorige week weer met winst Zwolle verlaten.
Bas weet de eerste vijf minuten het initiatief te nemen, en spelen vrij uit en weten elkaar te vinden, achterin houden we de zaak dicht en blijft Luc als laatste man keer op keer weer opruimen.
Door breed spel en mooie steekpases weet Georgino ons eerste punt te spelen, we gaan er opnieuw weer in geloven.
De 0-2 valt al vrij snel en Bas ruikt dat we deze wedstrijd met iedereen kunnen winnen, ook al hebben we geen wissels iedereen vecht er hard voor, we gaan de rust in met 1-4 voor, en iedereen heeft er een goed gevoel bij dat we kunnen winnen.
Al vrij snel in de tweede helft weet Georgino zijn tweede doelpunt te maken en Bas gaat zaken doen in Zwolle 1-5 voor kunnen we bijna niet meer weg geven, we blijven controleren, het spel via de zijkant, en Brian als een goed controlerende middenvelder. Bas krijgt na een overtreding 18 meter voor het doel een vrije trap, Luc ons kanon neemt deze vrije trap, door een niet weggewerkte kopbal van de tegenstander eindigt de bal net onder de lat, we staan met 1-6 voor.
Toch weet SVI aan het einde toch bijna 3 mooie kansen te benutten, echter door een goede verdediging en keepers werk van Joost-Jan houden we de 1 tegen, in de laatste 3 minuten voor rust weet Samir met wat kapwerk zijn tweede te scoren, we eindigen deze wedstrijd met 1-7 Voor.
Goed samen gewerkt jongens en opnieuw laten zien dat BAS D3 een ploeg is om trots op te zijn.