BAS JO13-3 1 - 4 (1 - 2) Lelystad '67 D4
12-4-2014, 09:00 uur

BasD3 - SVL D4

Vandaag een mooie uitdaging, kijken of we kunnnen gaan winnen van SVL D4 koploper in de competitie.
We wijzigen enigzins onze opstelling met een 4-4-2, door sterk te verdedigen en van de snelheid van de twee spitsen en de counter gebruik te maken.
We hebben er zin in en iedereen gaat vol goede moed de wedstrijd in, de Bas opstelling lijkt effect te hebben zodat we de eerste 10 Min de controlle houden en met lange ballen naar voren kansen te creeren.
Door een mooi opgezette aanval over links kan Georgino de bal afleggen op een vrijstaande Maarten voor doel, Bas staat met 1-0 voor.
SVL laat het er niet bij zitten en wil zeker niet met verlies het veld verlaten, in de zestien weet SVL te scoren in de rechter hoek, Joost-Jan stond prima op doel maar door een het natte Gras en Bal glipt deze onder de keep door.
Net voor rust weet SVL op nieuw te scoren en gaan de rust in met 1-2.
In de rust spreken we af goed verdedigend, maar ook aanvallend te spelen, en te proberen op een gelijk spel te eindigen.
SVL weet aan het begin van de tweede helft ons het moeilijk te maken, doordat Bas verdigend speelt blijft het middenveld te veel open en kan SVL gaan opbouwen.
De eerste 20 Min vallen er over en weer kansen, Georgino krijgt een aantal mooie kansen maar kan het in de drukte niet af maken.
In de 10 min voor het eind scoort SVL de 1-3, Bas heeft hard gewerkt en kan het tempo niet meer vast houden, en gaan ruimte weg geven.
Bas probeert nog een aantal keren een aanval op te zetten maar komen niet tot scoren.
In de laatste 3 min valt de 1-4, de wedstrijd lijkt gespeeld, er is voor geknokt hard gewerkt, een prima wedstrijd.
Bas staat als anders in de cirkel, en gaan de volgende wedstrijd opnieuw voor de winst.
Eerst een paar weken vrij af en op 3 Mei de volgende wedstrijd.