Unicum D4 2 - 2 (0 - 2) BAS JO13-3
10-5-2014, 11:00 uur
Sportpark Schouw, Schouw 54-13 Lelystad

Unicum D4 - BAS D3

Vandaag onze laatste competitie wedstrijd tegen Unicum D4, in de kleedkamer spreken we de opstelling door en noemen nog maar eens onze sterke kanten van het team.
Druk zetten op de bal, het spel breed houden en achterin sterk verdedigend spelen, waarbij we gebruik maken van de snelle mensen voorin.
We hebben er zin in en gaan vandaag opnieuw voor de winst.
Bas trapt af en weten in de eerste helft prima druk te zetten, voor de bal gaan en van achteren op te bouwen en onze mensen voorin aan te spelen.
In de eerste 10 minuten gaat het over en weer, goede kansen en zijn de twee teams aan elkaar gewaagd.
Ons eerste doelpunt valt in de eerste 15 minuten uit een mooie schiet kans vanaf rechts door Georgino, Bas gaat er in geloven.
Het tweede doelpunt kunnen we scoren vanuit een hoekschop, Brian verlengd de bal met een prima kopbal op Maarten bij de tweede paal en kan scoren, de eerste helft zit er bijna op.
In de rust spreken we af meer op bal bezit te spelen, elkaar te coachen en diepe bal voorin te spelen.
Het eerste kwartier weten we goede kansen te creeren, en met een sterke verdediging de treffers van de tegenstander te stoppen.
In de 20ste min valt de 1-2 door een rommelbal die bij Joost-Jan uit zijn handen word getikt, de scheids oordeelt en geeft een doelpunt waarbij onze keep zijn gelijk probeert te halen.
Unicum ruikt een gelijk spel en gaan er vol voor, Bas komt onder druk te staan, Unicum weet met een hard afstand schot de 2-2 te scoren in de laatse 5 minuten, de wedstrijd lijkt gespeelt en eindigen met een 2-2 stand.
We hoeven ons niets te verwijten goed gespeeld deze wedstrijd, najaars Kampioen geworden en eindigen in de derde klasse mogelijk op een 6 de plaats.
Jongens bedankt voor de mooie wedstrijden die jullie hebben laten zien.
Op naar het einde van het seizoen het toernooi in Doornspijk en de eerste oefenwedstrijden met de nieuwe indelingen voor komend seizoen.