DVS '33 Ermelo D5 6 - 4 (1 - 4) BAS JO13-3

spannende wedstrijd met een kleine nederlaag

Ermelo zat met 11 spelers en een paar wissels goed in het zadel waar BAS het met 10 man/vrouw moest zien te rooien.

BAS begon de wedstrijd met: op het doel Mitchell
In de verdediging vlnr: Bjorn, Esmeralda, Cassedy, en Michelle.
Op het middeveld vlnr: Louise, Mark, Lucas
Aanvallend Cristiaan en Lauran

BAS nog een klein beetje onwennig op het grote veld waardoor de tegenstander veel ruimte kreeg.
Na een paar minuten viel de 1-0 al en vrij snel daarna de 2-0 en de 3-0. Na een paar kleine tactische wijzigingen werd BAS wat zelfverzekerder en durfde meer en begon elkaar steeds beter te vinden toch kon de 4-0 niet voorkomen worden.
Vlak voor rust werd de 4-1 gescoord.

Na de rust werd BAS sterker en sterker en kreeg BAS steeds meer kansen binnen een kwartier stond de stand gelijk 4-4.
En dat met maar 10 man.
De laatste 10 min konden de spelers van BAS haast niet meer ze waren moe en hebben zich dapper gehouden.
Ermelo kreeg nog twee kansen die helaas benut werden en zo kwam de stand op 6-4

Maar wat mij betreft is BAS de grote winnaar om met 10 man en een 4-1 achterstand terug te komen tot 4-4 en met opgeheven hoofd helaas net verloren. Ik denk dat dit een mooi seizoen gaat worden als de jongens en meiden zo blijven spelen.