BAS JO13-3 2 - 4 (1 - 2) WHC D6
6-9-2014, 11:00 uur

Bas D3 Dapper ten onder

Zaterdag 06-09-2014 11:00 uur

het fluitsignaal klonk en Bas nam de aftrap na dat de bal een aantal keer was overgespeeld kwam deze bij Christiaan terecht die ging de aanval in en scoorde de 1-0 in de 3de min de tegenstander nam vervolgens de aftrap en ging ook gelijk in de aanval en in de zelfde minuut viel de gelijkmaker 1-1 .
daarna was bas even de controle kwijt en had wat meer moeite om in balbezit te blijven met als resultaat dat in de 18de min de 1-2 viel.
in de rust gaven we de jongens en meiden wat tips en tools mee en werd eer een klein beetje veranderd.
Bas begon weer lekker te ballen en krijg kansen en gelijk in de 31e min tikte christiaan de 2-2 binnen. na nog wat kleine kansjes werd toch de tegen stander ietsjes beter en die scoorde de 2-3 in de 41e min en vlak voor tijd de 4-2

ondanks deze nederlaag zijn we niet ontevreden over ons elftal die pas voor de 3de keer op een groot veld voetbalde en het steeds beter gaan doen
ik ben benieuw wat het rest van het seizoen ons gaat brengen maar als jullie zo blijven door gaan gaan jullie snel winnen!