Bas D3 Verpletterd Be Quick 28 D5

het was deze zaterdag best vroeg dat we moesten vertrekken en het was behoorlijk
koud.
maar dat mocht de pret niet drukken en de stemming zat er goed in.
al in de eerste minuut werd de 0-1 gescoord maar ook gelijk weer afgekeurd wegens buitenspel terwijl het nooit geen buitenspel kon wezen maar goed nog geen 30 seconde later viel toch de 0-1 na een mooi samenspel tussen christiaan en samir die de bal makkelijk tegen het net aan prikte. de tegenstander stond er bij en keek er naar en zo ging het de hele wedstrijd.
De D3 had totaal geen weerstand en de tegenstander kwam nauwelijks van hun eigen helft af bij rust stonden we al met 0-9 voor
te tweede helft ging BAS nog even lekker door met waar ze aan begonnen waren in de rust werd er gezegt we gaan voor de 20 doelpunten dat is helaas niet gelukt maar met 18 doelpunten zijn ze toch aardig in de buurt gekomen.