BAS JO13-3 8 - 0  DOS Kampen D6
7-3-2015

Bas D3 ook voor Dos Kampen D6 te sterk

Zaterdag 7 maart 15

de eerste 10 min ging het nog wat moeizaam beide teams tasten elkaar af en gaven elkaar geen kansen.
in de 12 de min brak Samir door en maakte de 1-0 en binnen 3 minuten scoorde samir ook de 2-0 en de 3-0.
daarna bleef de tegenstander eigelijk nog maar op hun eigen helft hangen waardoor er niet echt ruimte was om te voetballen op slag van rust scoorde Elijha de 4-0.
na de rust leek het als of de tegenstander er toch nog geloof en hoop in had en kregen ze zowaar een kans die overigens goed gepakt werd door mitchell.
door een foutje van de tegenstander pikte Christiaan de bal en rende naar het doel
om vervolgens de 5-0 in het net te prikken.
dat was voor de tegenstander de mokerslag en kreeg Bas steeds meer ruimte.
waarna Elijha nog de 6-0 de 7-0 en de 8-0 erin werkte.
het was wederom een mooie wedstrijd waar in goed werd gespeeld en vooral in de tweede helft er mooi samen spel en overspel werd vertoond.

Wat mij betreft hebben jullie het fantastisch gedaan en roep ik Deyon uit tot man van de wedstrijd